Tende

preko 20 modelov

Za stanovanjske ali poslovne objekte

Tende izdelane po meri

Tende oz. markize izdelujemo s komponentami ter po licenci vrhunskega in enega največjih svetovnih proizvajalcev BAT. Odlike so: kvaliteta, estetska dovršenost, dolgotrajnost, vremenska odpornost, konkurenčnost. Primerne so za senčenje teras, balkonov ali gostinskih lokalov – za stanovanjsko ali poslovno uporabo. Naš prodajni program zajema preko 20 različnih modelov tend, tako da z gotovostjo lahko trdimo, da vsak kupec lahko najde primerno senco zase.

Vse tende imajo CE certifikat

Sestavni deli in materiali

  • Kasete, profili, nosilci in nosilci rok so narejeni iz aluminija, ki je elektrostatično prašno barvan
  • Kvadratne cevi so jeklene, pocinkane in prašno barvane
  • Standardno ponujamo roke s povezovalno verigo iz nerjavnega jekla, opcijsko brez doplačila pa tudi s povezovalnim trakom
  • Vsi vijaki so nerjaveči

Sestavni deli tend so dobavljivi v beli RAL 9010, srebrni RAL 9006, grafit in po naročilu v vseh ostalih barvah po RAL lestvici.

tende za stanovanjske ali poslovne objekte
tende proizvajalca BAT

Platna iz akrila ali poliestra

Več kot 1000 različnih

S proizvajalcem BAT imamo dolgoletne izkušnje, zato dobro poznamo njihove sisteme za senčenje. Nudimo različne pogone, ki so lahko ročni ali pa avtomatizirani (elektro-motor na stikalo ali daljinsko upravljanje, razni senzorji). Pri določenih tendah je opcijsko možna tudi dodatna oprema, kot na primer LED lučke ali sprednji »box« profil, v katerem se skriva še navpični rolo. Za senčenje največ uporabljamo platna iz akrila ali poliestra, vodilnih evropskih proizvajalcev, ki so bila namensko razvita prav za tende. Izbirate lahko med več kot 1000 različicami.

Brezplačno svetovanje

Strokovna montaža

Za vse tende nudimo izmero in svetovanje na vašem domu po celotni Sloveniji in občasno tudi v tujini (npr. Hrvaška). Svetujemo vam pri izbiri ustrezne in kvalitetne, po meri narejene tende z vključenimi vašimi osebnimi prilagoditvami. Skupaj z vami ugotovimo katera tenda bi najbolj ustrezala vašim zahtevam, željam in finančnim zmožnostim. Ne odlašajte, kontaktirajte nas na enega od spodaj navedenih kontaktov.

kvalitetne tende