Kasetna tenda

8 modelov

Oblikovna dovršenost

Popolnoma zaščiteno platno

Kasetna tenda ima glavno lastnost, da se platno in roke ob zaprtju zložijo v kaseto, pokrije pa jih sprednji zaključni profil. Tako je vidno samo ohišje. Prednost kasetnih tend se pokaže predvsem pri zaščiti platna pred vremenskimi vplivi in oblikovni dovršenosti kot zelo uporaben okras objekta. V primeru zapiranja mokre tende, moramo le to čim prej posušiti, da platno ne splesni. V primerjavi z večino klasičnih tend imajo kasetne tende večjo maso.

Maksimalna dimenzija je 4 x 2,6 m

Base Lite

Tenda BASE LITE je popolnoma kasetna tenda. Maksimalna dolžina po normativih proizvajalca je 450 cm, maksimalen izteg je 260 cm. Ima dva končna nosilca. Za povezavo vzmeti v rokah skrbi inox veriga. Odlikuje jo zelo estetski videz in relativno majhna kaseta. Mikroregulacija oziroma brezstopenjska nastavitev naklona nam omogoča naklon od 0° do 90°. Možna je stenska ali stropna montaža, nizkoprofilni alu nosilec pa omogoča minimalno oddaljenost tende od stene. Možna je izvedba z ročnim ali elektro-motornim pogonom.

Base Lite kasetna tenda
Base Plus kasetna tenda

Maksimalna dimenzija je 5 x 3,1 m

Base Plus

Tenda BASE PLUS je popolnoma kasetna tenda. Največja možna dimenzija (širina x izteg) je 550 x 310 cm. Povezavo vzmeti v rokah ima z verigo. Tenda je zelo toga, navijalna cev je premera 80mm. Za lepše zapiranje kasete ima tenda uvodnike. Vgrajena ščetka za čiščenje platna preprečuje nabiranje tujkov v kaseti, za boljše tesnenje pa poskrbi tesnilo med kaseto in prednjim profilom. Mikroregulacija oziroma brezstopenjska nastavitev naklona. Možna je stenska ali stropna montaža, nizkoprofilni alu nosilec pa nam omogoča minimalno oddaljenost tende od stene. Možna je izvedba z ročnim ali elektro-motornim pogonom.

Maksimalna dimenzija je 15 x 3,6 m

Armony Plus

Tenda Armony je najmočnejša popolnoma kasetna tenda. Največja možna dimenzija (širina x izteg) je 15 m x 3,6 m. Dizajn in stil sta združena s tehnologijo za hermetično zaprtje kasete tudi ob maksimalnem naklonu. Tesnilo na sprednjem profilu preprečuje vdor vode in nečistoč. Povezavo vzmeti v rokah ima z inox verigo. Pritrjevanje je možno z več nosilci po celotni dolžini tende. Patentiran sistem za lepše zapiranje kasete. Zaščita za platno preprečuje stik platna s kaseto.

Armony Plus kasetna tenda
Epica kasetna tenda

Maksimalna dimenzija je 7 x 4,1 m

Epica

Epica je popolnoma kasetna tenda z zložljivimi rokami, ki izstopa po svojih minimalističnih linijah. Odlikuje jo preprost in brezčasen dizajn, nosilci in vijaki so skriti. Čeprav je širina kasete le slabih 17cm, lahko pri tendi Epica izbiramo med iztegi vse do 410cm. Za tendo Epica je na voljo veliko dodatne opreme kot npr. svetlobni kit (LED lučke) ali pa sprednji “box” profil, v katerem se skriva še navpični rolo.

Maksimalna dimenzija je 6 x 4,1 m

Epica Lite

Epica lite je sofisticirana, popolnoma kasetna tenda z raztegljivimi rokami in kaseto na fiksnih stranskih nosilcih. Nosilci omogočajo stensko ali stropno namestitev. Doživite popolno mešanico funkcionalnosti in sloga z Epica Lite.

Epica Lite kasetna tenda
Zenith kasetna tenda

Maksimalna dimenzija je 12 x 4,35 m

Zenith

Tenda Zenith je kasetna tenda s SPIN rokami. Največja možna dimenzija (širina x izteg) je 12 m x 4,35 m. Namenjena je za večje objekte, saj ima ojačano aluminijasto kaseto z vgrajeno kvadratno cevjo 30×50 cm. Tesnilo na sprednjem profilu preprečuje vdor vode in nečistoč. Za povezavo vzmeti v rokah ima inox verigo. Pritrjevanje je možno z več nosilci po celotni dolžini tende. Patentiran sistem za lepše zapiranje kasete. Zaščita za platno preprečuje stik platna s kaseto samo. Možna je montaža na steno ali strop.

Maks. dimenzija je odvisna od modela

Qubica

Modeli tend proizvajalca KE, QUBICA so plod visoke tehnologije in italijanskega oblikovanja, kar naredi tende zelo ekskluzivne.
Izbirate lahko med štirimi osnovnimi barvami, ali pa med kombinacijo le-teh. Vsi vijaki so skriti, kar še dodatno poudari eleganten videz tende. Pri različnih modelih je možna postavitev kasete, da služi kot privlačen napušč, ali pa tako, da tenda zavzame manj prostora.
Visoki varnostni in kakovostni standardi. Na voljo tudi z rokami z integriranimi LED svetili – Balteus.

Qubica kasetna tenda
Domea kasetna tenda

Maksimalna dimenzija je 6 x 3,1 m

Domea

Kasetno tendo DOMEA je obikoval priznan arhitekt Robby Cantarutti. Popolnoma kasetna tenda, brez vidnih vijakov nudi popolno ravnotežje med inovacijo in tradicijo.

Visoki varnostni in kakovostni standardi. Na voljo tudi z rokami z integriranimi LED svetili – Balteus.