Zunanja senčila

Tende in screen roloji

Elegantna in praktična

Kakovostna zunanja senčila

Zastarele sisteme senčenja so zamenjale sodobne, estetske in funkcionalne rešitve, katere vam nudimo v podjetju Roletarstvo Berčan d.o.o. Naš prodajni program zajema tako okenska zunanja senčila (ZIP screen roloji), kot tudi zunanja senčila za balkone in terase (tende, pergotende, bioklimatske pergole). Na izbiro je več vrst tend, pergotend in bioklimatskih pergol, pri izbiri pa vam pomagamo s svetovanjem, ogledom objekta in izmero, katere opravljamo na področju celotne Slovenije in tudi v tujini.

Kaj morate vedeti?

  • Pred nakupom zunanjih senčil razmislite o svojih potrebah – čemu potrebujete senčilo, kaj želite? Bi senčilo uporabljali le za zaščito pred soncem in rahlim dežjem? Radi sedite zunaj tudi kadar močno dežuje? Želite tehnologijo, ki omogoča zaščito pred soncem iz zračenje hkrati? Želite imeti v prehodnih mesecih popolno sonce ali vam to ni tako pomembno? Želite senčilo, ki bo estetskega videza in se bo ujemalo z vašo novogradnjo ali takšnega, ki je uporabno in malo manj estetsko? Vsako senčilo ima določene prednosti, zato dobro razmislite za kakšen namen ga potrebujete. Nato pa svoje ugotovitve delite z nami in pomagali vam bomo svetovati pri izbiri pravega zunanja senčila za vas.
  • Osredotočite se na zunanja senčila v okviru vaše finančne zmožnosti. Zato je pomembno dobro razmerje med kvaliteto in ceno, katerega vam nudimo v našem podjetju.
  • Kakšno senčilo je sploh možno vgraditi v vašo okensko odprtino / na vaš objekt? Zato je že ob prvi oddaji povpraševanja priporočljivo, da priložite fotografije objekta in opis vaših želja in potreb (vrsta senčila, upravljanje, barve, dodatne želje, kontaktni podatki in lokacija montaže).

  • Zunanjih senčil ne kupujete vsak dan. Načeloma se kupujejo enkrat, mogoče dvakrat v življenju. Priporočljivo je, da si za nakup vzamete čas, se dobro pozanimate kaj je za vas in vaš objekt najbolj primerno.
kakovostna zunanja senčila
zunanja senčila za gostinske lokale

Montaža in servis

Usklajen team

Lahko se pohvalimo tudi z odličnimi monterskimi ekipami, ki z nami sodelujejo že vrsto let. Skupaj smo ustvarili dober in usklajen team, ki strankam vedno nudi profesionalno izvedbo, prav tako pa nudimo podporo in servis in smo vam na voljo za kakršnokoli vprašanje. Tudi montaže izvajamo na področju celotne Slovenije in v tujini. Zaradi lastne proizvodnje smo kljub višjim potnim stroškom velikokrat ugodnejši od lokalnih ponudnikov. Torej katera zunanja senčila boste izbrali? V kolikor še niste odločeni, vam predlagamo, da nam za začetek pošljete povpraševanje s čim več podatki in pripravili vam bomo informativno ponudbo.