Notranja senčila

za prijetno bivanje

manj ali bolj prosojna

Notranja senčila različnih izvedb

Različna notranja senčila omogočajo senčenje posameznih oken ali pa tudi senčenje večjih površin in več oken hkrati – odvisno od vrste senčila. Zaščitijo pred neposrednimi sončnimi žarki in nezaželenimi pogledi, nekatera senčila omogočajo tudi popolno zatemnitev. Hkrati dekorativno dopolnjujejo izgled vaših prostorov, tako v stanovanju ali hiši, kot tudi v poslovnih prostorih. V našem prodajnem programu so na voljo notranje žaluzije, plise zavese, lamelne zavese in notranja rolo senčila.

Preprosto, udobno in varno naročilo

Lastna proizvodnja

Notranja senčila prodajamo veleprodajnim kupcem za nadaljnjo prodajo, saj smo zelo konkurenčni. Z veleprodajnimi kupci sodelujemo že veliko let, ustvarili smo dobra sodelovanja in pridobili zveste in zadovoljne stranke.
Poleg lastne proizvodnje notranjih rolo senčil, lamelnih zaves in plise senčil, naš prodajni program zajema tudi notranje žaluzije iz uvoza. Za naročilo plise senčil in notranjih žaluzij z lastno montažo je na voljo spletna trgovina, ki omogoča preprosto, udobno in varno naročilo.

notranja senčila plise zavese
žaluzije notranja senčila

Enostavna montaža

Različne funkcije, izgled in cena

Montaža notranjih senčil ni zahtevna, zato se veliko končnih kupcev odloča za lastno montažo. V naši spletni trgovini pa so vam na voljo tudi navodila za meritev in navodila za montažo. Notranja senčila je zelo enostavno vzdrževati, zato se kupci pogosto odločajo za nakup senčil namesto klasičnih zaves.
Pri izbiri notranjih senčil se lahko odločate na podlagi funkcije, izgleda in cene. Rolo in plise senčila so bolj moderno in estetsko zasnovana. Lamelne zavese se v največ primerih uporabljajo za poslovne prostore, notranje žaluzije pa so cenovno najbolj dostopne.

Kakšna senčila želite?

Tako kot pri zunanjih senčilih imajo tudi notranja senčila vsaka svojo prednost, zato si morate kot kupec odgovoriti na nekaj pomembnih vprašanj.

  • Ali potrebujete senčilo, ki vam bo omogočilo popolno zatemnitev?

  • Ali vas le motijo radovedni pogledi ali pa bleščeči sončni žarki?

  • Ali potrebujete notranja senčila za klasična okna ali za večjo zasteklitev?

  • Želite, da je vaš prostor še vedno svetel, vas pa se ne vidi?

Na naši spletni strani si pri posameznih senčilih preberite opise in prednosti in lažje boste izbrali primerno senčilo za vas. V primeru vprašanj ali negotovosti pa smo vam vedno na voljo!

notranja senčila rolo