Notranje žaluzije

na voljo v več kot 60 barvah

Notranje žaluzije narejene po meri

Lahko naročite tudi v spletni trgovini

Notranje žaluzije nudijo zaščito pred neželenimi pogledi, svetlobo in sončnimi žarki. Odlikuje jih vrhunski design, tako da imajo tudi dekorativno funkcijo. Vsa senčila so narejena po meri. Izbirate lahko med veliko barvami in strukturami lamel: klasičnimi, matiranimi in perforiranimi lamelami ter lamelami v barvi imitacije lesa (več kot 60 barv). Nudimo pestro izbiro barv profilov, tudi v imitaciji lesa. Verižica in plastični deli so prilagojeni barvi mehanizma. Izberete lahko tudi zatemnitveno izvedbo (luknjice na lamelah so zvrtane bolj zadaj, lamele se prekrijejo, ker so brez luknjic pa skozi ne prehaja svetloba).

notranje žaluzije

Naročite žaluzije na spletu

Prilagojene za vaša okna

Izbirate med tremi različnimi tipi žaluzij: Isoline, Isoline Prim in klasik. Za lažjo odločitev je spodaj podroben opis in slike. Vse notranje žaluzije imajo lamele širine 25mm. Po navodilih se vnese točna dimenzija vaših oken. Na voljo imate 63 barv lamel in do 16 barv profilov (odvisno od tipa žaluzij).

notranje žaluzije isoline

Žaluzije

Isoline

Notranje žaluzije ISOLINE so aluminijaste žaluzije modernega dizajna in enostavnega upravljanja. Sestavljene so iz zgornjega profila ali t.i. maske, ki pokriva del okenskega krila ter iz spodnjega profila, ki drži skupaj lamelice.
Naklon ter dviganje in spuščanje se upravlja s pomočjo verižice – monokomande, ki ne glede na višino dviganja oz. spuščanja ostane enako dolga. Ko žaluzije postavimo v želeno pozicijo, jo zataknemo v plastičen nosilec, ki se montira na okensko krilo (priložen).
Žaluzije ISOLINE se od klasičnih razlikujejo po izgledu in načinu upravljanja. Odlikuje jih ravna maska zgoraj, ki prekrije profil velikosti 25 x 25 mm. Verižica je vedno enaka dolga in zato ne pristane na okenski polici oz. je ni potrebno navijati na t.i. »gumb«. Posebej primerne so za PVC okna, tudi tista z malo steklitvene letvice, saj je možno naročilo distančnikov, ki jih lahko podložite pod masko, da je žaluzija nameščena naravnost. Spletna trgovina ->

Izbirate lahko med veliko barvami in strukturami lamel: klasičnimi, matiranimi in perforiranimi lamelami ter lamelami v barvi imitacije lesa. Verižica in plastični deli so prilagojeni barvi mehanizma. Nudimo pestro izbiro barv profilov, prav tako tudi v imitaciji lesa.
Izberete lahko tudi zatemnitveno izvedbo (skozi ne prehaja svetloba). Nepravilne oblike pri tem tipu niso možne.
Prednost tipa ISOLINE je, da so vsi pritrdilni elementi skriti, ker se žaluzije upravlja z verižico, pa omogoča tudi enostavno regulacijo svetlobe v prostoru.

notranje žaluzije narejene po meri

Notranje žaluzije

Isoline Prim

Žaluzije ISOLINE PRIM so aluminijaste žaluzije modernega izgleda, pri katerih je čez kvadratni profil 25 x 25 mm nameščena zaobljena maska. Sestavljene so iz zgornjega profila in t.i. maske, ki pokriva del okenskega krila ter iz spodnjega profila, ki drži skupaj lamelice. Naklon ter dviganje se upravlja s pomočjo verižice – monokomande, ki ne glede na višino dviganja oz. spuščanja ostane enako dolga. Ko notranje žaluzije postavimo v želeno pozicijo, jo zataknemo v plastičen nosilec, ki se montira na okensko krilo (priložen k naročilu).
Notranje žaluzije PRIM se od klasičnih razlikujejo po izgledu in načinu upravljanja – verižica je vedno enaka dolga in ne pristane na okenski polici oz. je ni potrebno navijati na t.i. »gumb«. Posebej primerne so za PVC okna, tudi z malo steklitvene letvice, saj je možno naročilo distančnikov, ki jih lahko podložite pod masko, da se žaluzija izravna. Spletna trgovina ->

notranje žaluzije isoline prim
notranje žaluzije z zavoro

Izbirate lahko med veliko barvami in strukturami lamel in profilov, tudi v imitaciji lesa. Verižica in plastični deli so prilagojeni barvi mehanizma.
Žaluzija ISOLINE PRIM se od modela ISOLINE razlikuje tudi po tem, da je pri tem modelu možna izbira zavore. Zavora je posebej primerna za uporabnike, ki žaluzijo večkrat dvigajo in spuščajo, ker verižice ni potrebno zatakniti v nosilček, ampak v želenem položaju ostane na mestu.
Tudi tu lahko izberete zatemnitveno izvedbo.
Nepravilne oblike pri tem tipu niso možne. Prednost tipa ISOLINE PRIM je, da so vsi pritrdilni elementi skriti , ker se notranje žaluzije upravlja z verižico, pa omogoča tudi enostavno regulacijo svetlobe v prostoru.

Žaluzije

KLASIK

Klasične notranje žaluzije so malce zastarel model senčil. Izdelane so iz aluminijastih lamel ter jeklenih profilov. Zgoraj in spodaj sta jeklena profila z mehanizmom (19 x 27 mm), ki držita in upravljata lamele, katere se dvigujejo s pomočjo vrvice, ki se z dvigovanjem podaljšuje. Ko so žaluzije dvignjene, vrvico lahko navijemo na »gumb«, ki je pritrjen na okensko krilo poleg žaluzije. Lamele se obračajo s pomočjo palčke, ki je lahko kovinska (bela ali čokoladno rjava) ali plastična (prozorna).
Kovinska palčka je pri vseh barvah žaluzije bela, razen pri žaluzijah z rjavim profilom. Izbiramo lahko med različnimi barvami profilov (približno 10 barv) in lamel (več kot 60 različnih barv). Pri lamelah lahko opcijsko izberemo tudi barvo v imitaciji lesa. Vrvice in plastični deli so prilagojeni barvi mehanizma. Poleg žaluzij so že priloženi nosilci za stropno montažo. Spletna trgovina ->

notranje žaluzije klasik

Žaluzije

Naši projekti