Senčila

uživajte v lastni senci

Dolgoletna tradicija

Senčila po meri

Pomagali vam bomo izbrati pravo, po meri narejeno senčilo, ki bo dolgo služilo svojemu namenu. Širok prodajni program, 60-letna tradicija, senčila izdelana po meri, pestre izbire barv, tkanin, veliko zadovoljnih strank na področju celotne Slovenije in tudi v tujini, konkurenčne cene, strokovna montaža, strokovno svetovanje. To je le nekaj naših prednosti, zaradi katerih se stranke pogosto odločajo za nakup senčil Roletarstva Berčan d.o.o.

Nudijo zaščito

Varujejo pred sončnimi žarki

So nepogrešljiva oprema vsake hiše, stanovanja ali poslovne stavbe. Ščitijo nas pred nezaželenimi pogledi in dajejo občutek intime, varnosti, diskretnosti…. Hkrati oblikujejo in dopolnjujejo vaš notranji in zunanji prostor, saj se prilagajajo sodobnim oblikovalskim trendom. Poleti nas varujejo pred vročimi sončnimi žarki, na primer pergole ali pergotende pa nudijo tudi zaščito med slabim vremenom in tako pravzaprav povečajo naš bivalni prostor.

zunanja senčila - tenda
žaluzije notranja senčila

Estetski izgled

Funkcionalne rešitve

Vsa naša senčila so izdelana po meri, ponujamo vam sodobne, estetske in funkcionalne rešitve. Že mnogo let skrbimo za udobje številnih naročnikov in tako smo pridobili veliko izkušenj s pomočjo katerih vam nudimo strokovno svetovanje. Sodelujemo z vodilnimi in najbolj priznanimi proizvajalci in dobavitelji na področju senčil. Zato vam lahko nudimo izdelke vrhunske kvalitete, ki dolgo služijo svojemu namenu. Zagotavljamo vam profesionalno izvedbo montaže, prav tako pa nudimo podporo in servis in smo vam na voljo za kakršnokoli vprašanje.

Dolga življenjska doba

Trendi nakupov se vse bolj usmerjajo v spletno nakupovanje, zato vam za notranje žaluzije in plise zavese nudimo spletno trgovino, v katerih lahko sami izberete vrsto senčila, barve, tkanine. Za bolj kompleksna pa priporočamo, da si naročnik vzame čas, stopi z nami v kontakt in izrabi ponujeno svetovanje. Zunanjih senčil ne kupujete vsak dan, zato priporočamo, da se dobro pozanimate kaj je za vas in vaš objekt najbolj primerno. Kakšne so naše prednosti in zakaj imajo naši izdelki dolgo življenjsko dobo po konkurenčnih cenah. Ti bodo zvišali vrednost vaše nepremičnine, zato se odločite pametno, mi pa smo tukaj, da vam svetujemo in vam pomagamo najti najboljšo rešitev.

senčila z dolgo življenjsko dobo