ECONOMY line +

tende Evropskega porekla

Nudimo vam različne tipe tend, katere niso sestavljene v lastni proizvodnji, temveč so izdelane po meri in naročilu v proizvodnji poljskega podjetja z več kot 42 let izkušenj pri načrtovanju in proizvodnji sodobnih sistemov senčenja. Vse so narejene po meri in imajo CE certifikat. V primerjavi z licenčnimi Bat tendami so tende ECONOMY line + cenovno ugodnejše.

Platna in zastavice

Izbirate lahko med več kot 150 različnimi kvalitetnimi akrilnimi platni, na voljo pa je tudi nekaj vodoodpornih platen z vodnim stolpcem 1000mm. Standardno so vključene roke s povezovalno verigo iz nerjavnega jekla.

Zastavica C z robom v obliki pravilnega sinusnega vala je najbolj pogosta izbira ljubiteljev tradicionalnih rešitev. Pogosto se izbere za črtaste tkanine, ki jih povezujemo s klasičnim stilom tend. Maksimalna višina je 40 cm.

Zastavica D s pravilnimi polkrožnimi robovi bo v kombinaciji z vzorčastimi tkaninami tendi podala klasičen videz, enobarvnim platnom pa mediteransko lahkotnost. Maksimalna višina je 40 cm.

Zastavica E je najbolj preprosta in najbolj priljubljena. V primeru komercialne uporabe lahko zagotovi dodaten prostor za reklamno sporočilo. Maksimalna višina je 50 cm.

zastavice