Polkrožne tende

trije modeli

Fiksne ali zložljive

Polkrožne tende so tende za senčenje oken, balkonov, izložb v trgovinah… Obstajajo v fiksni izvedbi, katerih se ne da premikati, druge pa so zložljive in so bolj pogoste. Uporabljajo se tudi za zaščito pred drugimi vremenskimi vplivi kot so veter, sonce, dež…

Polkrožna tenda

CATTY

Catty je aluminijasta polkrožna tenda, ki se odpre po krožnici do 90°. Dodatki za Catty so modularni in zamenljivi z ostalimi vrstami polkrožnih tend. Velikost tende se lahko spremeni glede na posamezne potrebe. Največja priporočena mera je 700cm pri 180cm iztega.

catty polkrožna tenda
Genny polkrožna tenda

Polkrožna tenda

GENNY

Genny je aluminijasta polkrožna tenda, ki se odpre po krožnici do 90°. Dodatki za Genny so modularni in zamenljivi z ostalimi vrstami polkrožnih tend. Velikost tende se lahko spremeni glede na posamezne potrebe. Največja priporočena dimenzija je 700cm pri 220cm iztega.

Polkrožna tenda

SERENA

Serena je polkrožna tenda iz aluminija z vmesnimi polkrožnimi loki za ojačitev. Dodatne komponente so zamenljive z ostalimi komponentami iz naše ponudbe. Iz tega lahko na sprednjem delu naredimo padajoče blago na glavnem okvirju. Velikosti se usklajujejo s potrebami kupca. Največja priporočena dimenzija je 400cm pri 180cm iztega.

polkrožna tenda