Upravljalec osebnih podatkov

Dokument predstavlja pravno obvestilo spletnega mesta markize.si.
Roletarstvo Berčan d.o.o.
Prušnikova ulica 36d
1000 Ljubljana,
DŠ: SI75574306,
Matična: 3447065,
Telefon: 01 565 32 32
Elektronski naslov: prodaja@markize.si

Varovanje osebnih podatkov

Osebni podatek je informacija, ki vas identificira kot določenega ali določljivega posameznika. Uporabnik je določljiv takrat, ko ga je mogoče neposredno ali posredno določiti, zlasti z navedbo identifikatorja, kot je ime, identifikacijska številka, podatki o lokaciji, spletni identifikator, ali z navedbo enega ali več dejavnikov, ki so značilni za uporabnikovo fizično, fiziološko, genetsko, duševno, gospodarsko, kulturno ali družbeno identiteto.
Posredovanje osebnih podatkov je prostovoljno. Osebnih podatkov nam ne potrebujete posredovati, vendar pa vam v tem primeru ne moremo zagotavljati izvedbo določenih storitev. Vsi podatki, ki jih potrebujemo za izvedbo posamezne storitve so za to storitev obvezni.
Roletarstvo Berčan d.o.o. ravna z zbranimi osebnimi podatki skladno z veljavno zakonodajo na področju varstva osebnih podatkov, ki urejajo obdelavo, postopke in ukrepe zavarovanja, vključno z odgovornostjo in nadzorom v procesu njihove obdelave. Roletarstvo Berčan d.o.o. se zavezuje k trajnemu ravnanju vseh osebnih podatkov vseh uporabnikov in vseh storitev, ki jih zagotavlja, v skladu s predpisi s področja varstva osebnih podatkov, ki veljajo v Republiki Sloveniji.

Kontaktni obrazec oziroma posredovanje sporočila

Na spletni strani nam lahko preko kontaktnega obrazec posredujete ime, podjetje, elektronski naslov in telefon. Odgovor vam posredujemo preko elektronske pošte ali telefona.
Podatke uporabimo zgolj za komunikacijo z vami glede zagotavljanja naših storitev in odgovarjanja na vaše povpraševanje oziroma sporočilo.

Hramba vaših podatkov

Vsi omenjeni podatki, se shranjujejo na elektronskih naslovih podjetja Roletarstvo Berčan d.o.o. in jih hranimo dokler imamo z uporabnikom poslovno komunikacijo. Dostop do njih ima izključno podjetje Roletarstvo Berčan d.o.o..
Vaše osebne podatke pridobivamo preko kontaktnega obrazca. Uporabljamo jih za potrebe komunikacije (npr.: ponudba, račun) in jih ne posredujemo tretjim osebam ali tržimo.
Če želite izbris vaših podatkov, z vsemi vašimi podatki ali več informacij o varovanju osebnih podatkov, kontaktirajte urednika spletne strani markize.si, na elektronski naslov: prodaja@markize.si. Na vašo zahtevo bomo podatke izbrisali v najkrajšem možnem času.