HELIX BQ

natančna zasnova

Najboljše razmerje med kakovostjo in ceno

Ročni ali elektro pogon

Tenda HELIX Bq je naš najbolj prodajan model klasične tende. Za osnovo ima kvadratno cev. Navijalna cev Rollerbat je premera 80 cm in je prav tako cinkana. Sprednji alu profil ima žleb za lažje odtekanje vode. Komponente so izredno vzdržljive, nosilci so iz ekstrudiranega aluminija. Pri večjih izvedbah je navijalna cev podprta s sedlom z drsnim trakom, platno pa je na sredini ojačano, kar nam zagotovi minimalno obrabo. Uporabljamo roke z inox verigo, možnost izvedbe tudi z rokami s tekstilnim trakom brez doplačila. Možna je montaža na špirovce, steno ali strop. Na voljo je izvedba na ročni ali elektro-motorni pogon. Tendo odlikujeta zanesljivost in izredno lahko vzdrževanje.

Izvedba s prednjim rolojem

Pri modelih Helix je možna menjava standardnega sprednjega alu profila s profilom, kateri služi kot ohišje roloja (kaseta). Dodaten rolo priporočamo predvsem tam, kjer je moteče nizko sonce.

Izvedba s spuščeno roko

Minimalna širina tende je največkrat pogojena z dolžino rok v zaprtem položaju. S posebnim adapterjem dosežemo da roke strižejo ena pod drugo in tako lahko pri majhni širini dosežemo večje iztege.

HELIX BQ klasične tende

Naši projekti